Headerbild

Digital isshow "BEST OF!"

2021-04-17 i Allmänt

Borlänge och Falu Konståkningsklubb presenterar årets digitala isshow med temat "BEST OF". Läs mer och anmäl er till sändningen här!

I en digital isshow får ni följa med på en resa genom olika nummer där vi tagit inspiration från tidigare shower. Ni kommer bland annat kunna se nummer från showerna Hollywood on Ice, Disney, Fredagsmys samt några helt nya nummer för i år! Åkare från alla våra grupper är med och dessutom några speciella gäster som ni inte har sett i våra shower tidigare! 
 
Fredag den 23 april kl. 19.30 sänder vi live på youtube. Om ni inte har möjlighet att se den på det utsatta datumet kommer möjligheten ges att se den i efterhand. 
 
Ni kan redan nu anmäla er för att se showen här: ANMÄLAN
Vi kommer inte ta något avgift för att få tillgång till sädningen, men bidra gärna med valfri summa som stöd via swish. Du väljer själv hur mycket du vill betala, 10, 50 eller 100 kr totalt eller kanske 40 kr per person som tittar tillsammans med dig?
 
Åkara, tränare och föreningar har jobbat hårt för att få ihop en show under denna speciella säsong. Vi har haft väldigt kul när vi skapat showen och vi hoppas det kommer synas genom skärmen. Nästa år hoppas vi att vi kan välkomna alla till ishallen igen och åter få fylla läktarna! 
 
Välkomna! 

Adress

Falu Konståkningsklubb ELLER Borlänge Konståkningsklubb C/o Karin Andersen Lindström, Södra Strömvägen 29 79146 Falun

Kontakt

Tel, ordförande: 070-688 71 60 E-post: styrelsenfalukk@gmail.com E-post: borlangekk@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Aktuella arrangemang

Vill du prova konståkning?

Är du redan åkare?

Vi sponsrar Borlänge konståkningsklubb!

Vi sponsrar Falu konståkningsklubb!