Headerbild

Säsongstart och Ny styrelse

2017-09-05 i Nyhetsarkiv från Falu Konståkningsklubb

Igår, måndag, hade klubben sitt årsmöte. Vi kan nu hälsa alla välkomna till en ny säsong med Falu KK.

På årsmötet deltog ca 20 medlemmar, föräldrar och åkare. En ny styrelse är vald och består av:

Kristina Emilsson Ordförande (Liza grupp Lila)

Daniel Sahlgren Kassör (Nora grupp Rosa)

Ann Liljedal Sekreterare (Emelie/Johanna grupp Röd)

Anna Sjöström Ledamot (Isa grupp Lila)

Elin Jonasson suppleant (ledare grupp Rosa)

De som lämnar styrelsen är Marie Eriksson, Kristina Berg och Anette Johansson, de har gjort ett bra jobb i Falu KK. Ett stort tack till dem!!

Arbetet med att hitta en huvudtränare pågår forfarande men vi har hittat duktiga tränare som tillsammans hjälps åt och tar ispass så att säsongen kan dra igång. Dessa är:

Elin Jonasson, 19 år, varit åkare i klubben sen många år. Har varit tävlingsåkare. Varit ledare i Skridskoskola och fortsättningsgrupp. Leder grupp Rosa tillsammans med Anna.

Anna Darth, 16 år, varit åkare i klubben sen många år, har varit tävlingsåkare. Varit ledare i Skridskoskola och fortsättningsgrupp. Leder grupp Rosa tillsammans med Elin.

Sandra Tegesjö, 37 år, har varit aktiv tävlingsåkare i både B- och A-klass upp till junior. Började åka som 3-åring. Slutade vid 17 års ålder. Har hjälpt till som extra tränare i klubben till och från de senaste åren. Tar hand om grupp Röd och Lila på måndagar.

Katja Drakenberg Grahn, 21 år, uppväxt i Leksand men har nu flyttat till Falun. Har steg 2B i tränarutbildning och är inne på sin tredje säsong som tränare i Leksands IF Konståkning. Kommer hjälpa till som tränare för grupp Röd och Lila varannan fredag. 

Cia Embretsen, 34 år, har gått Idrottstränarprogrammet på högskolan och varit huvudtränare i Säter och Vansbro. Kommer att hjälpa till som tränare för grupp Röd och Lila varannan fredag.

Hoppas ni alla ska trivas i Falu KK!!!

Vi drar igång denna vecka och hoppas att allt ska flyta på bra. Träningstiderna ligger nu i kalender. Ändringar kan dock komma att ske. Även grupper kan ändras under terminen. Vi jobbar med att få in ett till ispass för grupp Lila på onsdagar. Markträning vill vi också få igång.

När det gäller föräldrargrupper så ligger de under fliken Föräldrarinfo. Vart efter säsongen och aktiviteter kommer igång får vi aktivera grupperna. Jan och Frida Ottosson (Felice grupp Röd) har anmält sig att hjälpa till i sponsorgruppen där vi behöver lägga lite extra krut inför framtiden.

Har du frågor eller vill bidra med något (din tid, kunskap, ideér, sponsring etc) hör gärna av dig till styrelsenfalukk@gmail.com

Nu köööööör vi! ;-)

Adress

Falu Konståkningsklubb ELLER Borlänge Konståkningsklubb C/o Karin Andersen Lindström, Södra Strömvägen 29 79146 Falun

Kontakt

Tel, ordförande: 070-688 71 60 E-post: styrelsenfalukk@gmail.com E-post: borlangekk@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Aktuella arrangemang

Vill du prova konståkning?

Är du redan åkare?

Vi sponsrar Borlänge konståkningsklubb!

Vi sponsrar Falu konståkningsklubb!