Headerbild

Eftersäsong VT 2016

2016-03-17 i Nyhetsarkiv från Falu Konståkningsklubb

Som alla märkt är isen snart ett minne blott. Självklart vill vi ha mer is men det är tyvärr inget vi kan påverka i dagsläget. På måndag 21/3 stängs isen av. Istället för att deppa ihop drar vi istället igång "Eftersäsong med Falu KK".

Vi planerar att starta efter Påsklovet, v.14 och hålla på till v.23 (preliminärt). De aktiviteter som planeras är marktäning i Gymnoshallen och utomhus, dansträning på Arenan och förhoppningsvis några tillfällen is i någon grannkommun (Säter, Leksand, Sandviken). Aktiviteterna har ännu inga exakta dagar men preliminärt mark tisdagar och dans söndag em/kväll. Allt läggs ut i kalendern på hemsidan så håll koll där.

Alla barn/ungdommar från TG, FG2 och FG1 är välkomna att anmäla sig. Alla tränar tillsammans och anpassas efter förmåga och ålder vid behov.

Kostnaden är 300kr och man anmäler sig genom att betala in summan till Plus Giro 814586-4 eller Swisha till 1235517826 (OBS! Swish kostar 2 kr så summan + 2 kr). Märk betalningen med Eftersäsong + barnets namn.

 

Vi vill helst ha din anmälan senast 3/4. Men det går bra att hoppa med senare också...

 

Några i klubben har rullskenor som införskaffades förra säsongen, viktigt att ni som har skenor skaffar en sko så vi kan bedriva verksamhet med rullskenor. Om du har ett par som du inte vill använda så kankse någon annan i klubben vill köpa. Klubben har några få skenor till salu, 650 kr kostar de och sen måste du köpa en sko (konståkningsskridsko utan is-skena) till. Detta gäller bara TG och FG2. Kontakta styrelsen om du vill köpa/sälja. Kolla denna länk om ni undrar vad vi menar.

 

Välkomna!

Ledare & Styrelse Falu KK

Adress

Falu Konståkningsklubb ELLER Borlänge Konståkningsklubb C/o Karin Andersen Lindström, Södra Strömvägen 29 79146 Falun

Kontakt

Tel, ordförande: 070-688 71 60 E-post: styrelsenfalukk@gmail.com E-post: borlangekk@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Aktuella arrangemang

Vill du prova konståkning?

Är du redan åkare?

Vi sponsrar Borlänge konståkningsklubb!

Vi sponsrar Falu konståkningsklubb!