Headerbild

Föreningskläder Intersport

I samarbete med Intersport i Falun och med inriktning på kläder från Craft, har vi tagit fram ett sortiment av föreningskläder för de som vill visa sin tillhörighet och stötta klubben. Det finns bland annat ryggsäck, mössa, pannband, jackor och huvtröjor med mera. Kläderna finns att prova på plats på Intersports butik i Falun. 

För varje köp får vi 10% av summan i kickback, för klubben att använda för att ta del av Intersports sortiment - till exempel bollar, häckar, stepup-brädor eller annat som behövs till träningarna.

Bli medlem (eller använd befintligt medlemskap) i Club Intersport och koppla ditt medlemskap till Falu Borlänge konståkningsklubb (under "Mina uppgifter"), då får klubben också 3% i kickback på alla "vanliga" köp som ni gör. Dessutom får du som medlem i Intersport en egen bonus på 2-6% på alla dina köp. 

Västar och lättviktsjackor Isolate finns endast under en begränsad tid, sista datum för beställning av de varorna meddelas i veckobrev under hösten. Anledningen är att de ska broderas på ryggen istället för tryckas. Resten av kläderna går att beställa närsomhelst, och de hämtas ut på Intersport i Falun (Regementsområdet, vid Ica Maxi).

Alla beställningar sker via webbshopen, och du behöver vara medlem i Club Intersport för att kunna logga in och handla:

https://team.intersport.se/falu-borlange-konstakningsklubb

 

Hör av dig till borlangekk@gmail.com, om det är något du saknar i sortimentet, eller om du har några frågor.

Adress

Falu Konståkningsklubb ELLER Borlänge Konståkningsklubb C/o Karin Andersen Lindström, Södra Strömvägen 29 79146 Falun

Kontakt

Tel, ordförande: 070-688 71 60 E-post: styrelsenfalukk@gmail.com E-post: borlangekk@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Aktuella arrangemang

Vill du prova konståkning?

Är du redan åkare?

Vi sponsrar Borlänge konståkningsklubb!

Vi sponsrar Falu konståkningsklubb!